Nekaj zanimivosti o nas

Leta 1990 smo začeli s preprosto idejo, vsak dan ponuditi nekaj dobrega na mizi. Naša hrana je postala prepoznavna, saj je skrbno pripravljena, z najboljšimi sestavinami. Naše menije redno dopolnjujemo, jedi dodelamo in skrbimo da iz leta v leto pripravimo nove specialitete, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne obiskovalce.

Poleg postrežbe v pizzeriji, smo se odločili, da svoje dobrote ponudimo tudi z dostavo. Skozi leta smo tako postali sinonim za hitro dostavo hrane na dom in danes s svojim voznim parkom skrbimo, da velika večina ljudi v Kopru in okolici, pravočasno prejme svoj dnevni obrok.

Od naših začetkov, pa vse do danes je naš cilj zelo preprost. Poskrbeti, da so ljudje z nami zadovoljni in seveda siti.

Naš lokal Cityburger, zgornje nadstropje
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naša dostava

Pokličite nas, in z veseljem bomo vaše naročilo pripeljali na vaš dom ali v službo.

Nimate časa ali ste preprosto preutrujeni za kuhanje? Pridite v Cityburger ali pa dovolite, da pride Cityburger k vam domov. Nudimo vam ugodno dostavo, odlično pripravljene hrane, na dom ali v službo. Oglejte si našo pestro ponudbo odličnih testenin, pizz, burgerjev, morskih jedi, zrezkov in slastnih sladic!

DOSTAVLJAMO: Koper, Ankaran, Škofije, Plavje, Hrvatini, Izola, Gažon, Šmarje, Vanganel, Marezige.
Ko vam pripeljemo Cityburger hrano na dom ali v službo, lahko naročilo plačate tudi z vašimi priljubljenimi karticami Aktiva, Eurocard, Mastercard, Maestro, American Express in BA.

Ker skrbimo za naše redne stranke, smo se odločili, da vam za vsakih 10€, ki jih pojeste v naši pizzeriji, na Ankaranski 7, podarimo nalepko Cityburger. Nalepke zbirate na naši kartici in ko zberete 10 nalepk, vam podarimo 6€ popusta. Unovčite ga v lokalu Cityburger tako, da pri računu za hrano nad 10€, natakarju izročite izpolnjeno kartico. Prosimo, da na izpolnjeno kartico ugodnosti natakarja opozorite pred izdelavo računa.

Z veseljem pripravljamo okusne jedi in polnimo vaše želodčke. Dobrodošli v Cityburger!